Nieuws

"Raden van Commissarissen verzieken het voetbal"

"Raden van Commissarissen verzieken het voetbal"

Technisch directeur van FC Dordrecht Marco Boogers deed vandaag weer eens van zich spreken. Waar hij eerder al ongezouten kritiek uitte op de nieuwe opzet van de Jupiler League zijn dit keer de Raden van Commissarissen aan de beurt. Boogers hekelt clubs die net als FC Twente werken met een dergelijk toezichthoudend orgaan.

[google]"Bij heel veel clubs is het de raad van commissarissen die het beleid maakt. Dat is gewoon fout", aldus Boogers tegenover FC Rijnmond. "Al die algemeen directeuren en Raad van Commissarissen zijn het voetbal aan het verzieken voor ons. Wij zijn een club die gewoon simpel wil zijn. En ook in de eredivisie willen we simpel blijven."

Promotie komt voor de nieuwe club van Felitciano Zschusschen steeds dichterbij. Met nog veertien speelronden te gaan heeft de koploper een voorsprong van zes punten op de nummer twee FC Eindhoven. De nummer drie Willem II volgt op zeven punten.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties