Nieuws

Rahim: "Elke club mag jaloers zijn op type Boschker"

Rahim: "Elke club mag jaloers zijn op type Boschker"

Naast Sjaak Polak, die gister enorm genoten heeft bij de afscheidswedstrijd van Sander Boschker zijn ook Rahim Ouédraogo en Orlando Engelaar lovend over dit unieke duel. Daarnaast roemen ze Boschker als persoon.

[google]

Sander een voorbeeld voor elke profvoetballer

Voor Rahim was het een bijzondere avond. De speler die van 1999 tot 2006 onder contract stond bij FC Twente had de Grolsch Veste immers nog nooit in deze vorm gezien. "Ik heb een goede keuze gemaakt om voor Sander over te komen vanuit Burkino Faso. De hele middag en avond heb ik genoten. Ook het stadion is prachtig geworden", aldus oud-speler Rahim tegenover twentesport.nl. Boschker was in zijn ogen altijd een voorbeeldige prof. "Ik denk dat elke club jaloers mag zijn als je een type Boschker in de selectie hebt. Op trainingen en wedstrijden gaf hij altijd honderd procent. Een voorbeeld voor elke profvoetballer", zo stelt de voormalig voetballer die in zijn geboorteland Burkino Faso tegenwoordig een voetbalschool runt.

Ook Orlando Engelaar heeft genoten. "Sander heeft een prachtig en waardig afscheid gehad, daar ging het om. Maar ik heb zelf ook genoten, leuk om weer wat oude gezichten terug te zien." Op de vraag wat hij komend seizoen gaat doen na zijn aflopende contract in Australië stelt de middenvelder: "Mijn contract is afgelopen in Australië en ik moet nog even kijken wat er op mijn pad komt. In augustus verwacht ik meer duidelijkheid."
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties