Nieuws

Reactie Schreuder op afgelast duel tegen FC Groningen

Reactie Schreuder op afgelast duel tegen FC Groningen

Vandaag maakte de gemeente Groningen bekend dat de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tussen FC Groningen en FC Twente niet doorgaat. Burgemeester Den Oudsten acht het onverantwoord nu de politiebonden hebben aangekondigd te gaan staken. Trainer Alfred Schreuder vindt het jammer dat de wedstrijd is uitgesteld.

"Jammer, we hebben toch de hele voorbereiding naar die wedstrijd toe geleefd", zegt Schreuder aan De Twentsche Courant Tubantia. "Maar we kunnen er niets tegen doen." Volgens de trainer zal er geen vervangende oefenwedstrijd plaatsvinden. "Nee, we plannen verder niets dit weekeinde. Het is even afwachten wanneer het duel wordt ingehaald."

[google]De afgelasting kan ook in het voordeel van FC Twente uitpakken. Aanvaller Michael Olaitan is deze week in Griekenland, in afwachting van zijn werkvergunning. Hij zou de wedstrijd van zondag zeer waarschijnlijk niet halen. Nu de wedstrijd is uitgesteld is die kans een stuk groter. Ook Jesús Corona kan er dan mogelijk weer bij zijn. De Mexicaan deed met zijn land deze zomer mee aan zowel de Copa América als de Gold Cup en keert zondag terug in Enschede.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties