Nieuws

Routinier overweegt om te stoppen: "Ik weet het nog niet"

Routinier overweegt om te stoppen: "Ik weet het nog niet"

Het is aannemelijk dat Orlando Engelaar bezig is aan zijn laatste weken als voetballer. De middenvelder overweegt namelijk om zijn carrière aan het einde van het seizoen te beëindigen. De 35-jarige routinier tekende in september 2014 nog een contract bij FC Twente voor één seizoen na een succesvolle proefperiode.

"Mijn contract loopt af aan het einde van dit seizoen", aldus Engelaar in de radioshow van Fernando Halman op FunX. "Ik heb bewust voor een jaar getekend, omdat ik op een leeftijd ben gekomen dat ik het van jaar tot jaar ga bekijken. Dus ik zie wel wat de toekomst brengt."

Engelaar weet nog niet of hij gaat stoppen als voetballer. "Ik twijfel nog, ik weet het nog niet, ik ga in de zomer kijken wat de opties zijn en alles naast elkaar leggen. Daarna ga ik een keuze maken", verklaart de middenvelder.

[google]De financiële situatie van FC Twente wordt ook nog aangehaald, Engelaar erkent dat het vervelend is. "Twente gaat financieel heel slecht inderdaad, we hebben heel veel problemen en we merken als spelers zijnde dat er vervelende dingen gebeuren om ons heen", vervolgt hij.

"Mensen worden ontslagen, dat is niet leuk. Alleen je moet door, we trainen elke dag nog steeds heel hard en we doen onze stinkende best om de wedstrijden te winnen. Alleen dat gaat niet zo lekker dit seizoen...", besluit Engelaar.

Opinie: Wat adviseer jij Engelaar?

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties