Nieuws

Ruíz: "Ik wil opnieuw scoren tegen Benfica!"

Ruíz: "Ik wil opnieuw scoren tegen Benfica!"

Het gaat Bryan Ruíz weer voor de wind. Na het kampioenschap met FC Twente in 2010 maakte hij omzwervingen via Fulham FC, werd even verhuurd aan PSV en keerde weer terug naar Londen. Daar vond hij nooit de vorm terug die hem in Enschede zo populair maakte. Afgelopen zomer maakte hij de overstap naar Lissabon om uit te komen voor Sporting Portugal. Misschien wel de beste keuze van zijn leven.

[google]Sporting Portugal (en dus niet Sporting Lissabon) vindt zichzelf terug op een eerste plek in de Portugese Primeira Liga. De volgende ronde in de beker wordt een heuse derby: aartsrivaal Benfica is de tegenstander. "Deze wedstrijd is ontzettend belangrijk voor ons", vertelt de 30-jarige Costa Ricaan in een interview met Record. "Wij willen graag door in de beker, maar het zal een hele moeilijke wedstrijd worden. Benfica heeft nog steeds een goede ploeg."

Het succes van Sporting Portugal lijkt ten koste te gaan van Benfica dat momenteel op een teleurstellende vierde plek staat. "Ik wil mijn team helpen, zo simpel is het", vertelt de voormalig publiekslieveling van FC Twente. "Ik wil altijd scoren, is het niet tegen Benfica, dan wel tegen een andere tegenstander." Het vorige treffen tussen de twee clubs uit Lissabon ging het Ruíz voor de wind. "Ik wil opnieuw scoren tegen Benfica!", besluit La Comadreja, wat 'de wezel' betekent.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties