Nieuws

'Ruiz tekent deze week bij nieuwe club'

'Ruiz tekent deze week bij nieuwe club'

Bryan Ruiz gaat deze week een contract tekenen bij Sporting Lissabon. Daar is de leiding van de Portugese topclub van overtuigd, meldt A Bola. De international van Costa Rica zou minder dan twee miljoen euro kosten.

[google]Er was ook belangstelling uit Turkije voor Ruiz, waar hij financieel gezien een zeer lucratief contract kan tekenen, maar bij Sporting krijgt de oud-aanvaller van FC Twente de kans om weer in de Champions League te gaan spelen. De club uit Lissabon heeft zich geplaatst voor de voorronde van dat toernooi.

Een maand geleden lichtte Fulham nog de optie in het contract van Ruiz. Hiermee voorkwam de Londense club dat de voormalige sterspeler van FC Twente transfervrij kon vertrekken. In 2011 nam Fulham de aanvaller nog voor een bedrag van twaalf miljoen euro over van FC Twente. Door diverse tegenslagen is de periode van Ruiz bij Fulham nooit een succes geworden.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties