Nieuws

'Russische club heeft 12 tot 14 miljoen over voor Castaignos'

'Russische club heeft 12 tot 14 miljoen over voor Castaignos'

Voormalig Europa League tegenstander Rubin Kazan is in Nederland om met FC Twente te onderhandelen over een overname van Luc Castaignos. Dit nieuws meldt de Russiche media vandaag. De club heeft haar ogen laten vallen op de spits en zou een bedrag van tussen de 12 en 14 miljoen Euro over hebben voor de huidige clubtopscorer. Eerder liep de overgang van PSV spits Tim Matavz naar Rubin Kazan spaak. Hij kwam niet door de medische keuring.

[google]Vorige maand gaf voorzitter Joop Munsterman al aan rekening te houden met een zomers vertrek van Castaignos. Dit aan de hand van uitspraken van de spits waarin hij zijn ambities uitsprak. Of Rubin Kazan de gedroomde volgende stap is voor Castaignos valt nog te bezien.

FC Twente betaalde bijna twee seizoenen geleden rond de 6 miljoen Euro voor de spits die in Enschede nog een contract heeft tot medio 2016. Naast Castaignos zou de club ook geïnteresseerd zijn in Locadia van PSV.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties