Nieuws

"Ruzie maken met Joop helpt ook niet"

"Ruzie maken met Joop helpt ook niet"

Aldo van der Laan is momenteel één van de mensen die de gaten vult die er maandelijks ontstaan bij FC Twente. Dit doet hij samen met een aantal andere mensen. Wie dat zijn wil de opvolger van Joop Munsterman op verzoek van de investeerders niet zeggen. "Die hebben me gevraagd daar discreet mee om te gaan", zo zegt Van der Laan in gesprek met RTV Oost.

Wel bevestigt Van der Laan dat een deel van het geïnvesteerde geld naar de salarissen gaat. "Ja, we betalen nu - uiteindelijk - natuurlijk ook de salarissen van spelers. We dekken de tekorten af."

[google]Ondanks dat Van der Laan nu pas weet dat hij niet altijd op de hoogte werd gesteld van beslissingen en er te laat is ingegrepen, is er van een vertrouwensbreuk geen sprake. "Ja, het ingrijpen was te laat. Zo is dat achteraf altijd. En natuurlijk neem ik mezelf dat kwalijk. Maar ruzie maken met anderen, of met Joop Munsterman, dat helpt ook niet."

Of FC Twente zonder zijn hulp FC Twente nu failliet was gegaan? "Dat vind ik een lastige vraag. Als wij het niet hadden gedaan, dan had iemand anders dat gedaan". Het gaat volgens Van der Laan ook niet om krankzinnige bedragen.

Toch is Van der Laan lichtelijk optimistisch. "Het is een beetje Murphy's law, als iets tegenzit zit ineens alles tegen. Maar we hebben goede hoop dat we er weer uit gaan komen", besluit de toekomstig voorzitter.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties