Nieuws

Schreuder bekijkt afgelasting van zonnige kant

Schreuder bekijkt afgelasting van zonnige kant

Komend weekend zou FC Twente haar eerste wedstrijd van het seizoen spelen, tegen FC Groningen. Echter gaat dat duel niet door, door de politiestakingen. Het schema komt daardoor ietwat in de war, al maakt Alfred Schreuder zich vooralsnog geen enkele zorgen, en houdt hij het hoofd koel.

[google] Alfred Schreuder is uiteraard teleurgesteld, aangezien hij naar dit duel heeft toegewerkt. Maar een grote ramp is het echter ook weer niet. "Het is even afwachten wanneer het duel wordt ingehaald. Wij spelen volgende week zaterdag tegen ADO Den Haag. Die ploeg speelt komend weekend ook niet en heeft net zo weinig tijd tussen de wedstrijden als wij" aldus de hoofdtrainer tegenover de TC Tubantia.

Schreuder ziet er zelfs de zonnige kant nog een beetje van in. "Een team dat dit weekeinde wel speelt kan volgende week in het voordeel zijn als het een tegenstander treft die op woensdag nog aan de bak moest. Maar dat moet je ook niet overdrijven" besluit Schreuder.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties