Nieuws

Schreuder best tevreden: "Prima kunnen meten met PSV"

Schreuder best tevreden: "Prima kunnen meten met PSV"

Na afloop van de wedstrijd PSV - FC Twente stond FC Twente trainer Alfred Schreuder de pers te woord. Ondanks het 2-0 verlies was hij wederom tevreden met het spel van zijn ploeg. Het enig dat er volgens Schreuder nog aan ontbreekt is het agressiever zijn in de 16 meter van de tegenstander.

[google]"Het grootste verschil is dat ze twee keer scoren en wij niet. Qua spel hebben we ons prima kunnen meten met PSV. Voetballend gezien zag het er bij vlagen prima uit, we kwamen redelijk makkelijk op hun helft. Dan weet je
dat je af en toe tegen een counter aan kan lopen, en dat gebeurde net voor rust. De 2-0 dat was wel een pijnlijk moment."

Schreuder denkt te weten waar het nog aan ontbreekt bij zijn team. "Het spel van achteruit is op zich prima, maar als het echt om winnen gaat moeten we meer brengen. Dus in de echte eindfase moeten weer meer doen om daar uiteindelijk goals uit te behalen", besluit de oefenmeester.

Opinie: Ben jij het eens met de bevindingen van Schreuder?
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties