Nieuws

Schreuder heeft hoge verwachtingen van Olaitan

Schreuder heeft hoge verwachtingen van Olaitan

Vanavond werd de wens van Alfred Schreuder ingewilligd. Hij krijgt met Michael Olaitan een extra aanvallende impuls voor zijn toch wel krappe selectie. De 22-jarige Nigeriaan tekende een huurcontract voor één seizoen met een optie tot koop. Schreuder verwacht veel van de spits die ook in de belangstelling stond van vele andere clubs.

"Olaitan staat te boek als een groot talent en kan ons in aanvallend opzicht verder helpen. Hij kan als aanspeelpunt fungeren, maar is bloedsnel en kan goed in de diepte worden aangespeeld. Als Jesus Corona is teruggekeerd, krijgen we veel snelheid voorop", aldus de oefenmeester in gesprek met Peter Wekking van Voetbal International. [google]

De verwachting is dat hij aanstaande zondag, uit tegen Schalke '04, al tot de wedstrijdselectie behoort. Volgens Van leeuwen is Michael Olaitan fit.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties