Nieuws

Schreuder wilde het liefst Feyenoord verdediger

Schreuder wilde het liefst Feyenoord verdediger

Het is een rumoerige zomer bij FC Twente. Bij FC Twente vertrokken maar liefs vijftien spelers, en de verwachting is dat Jesus Corona de zestiende speler gaat worden. De supporters hopen dat het daarbij blijft, maar ook het aanblijven van Hakim Ziyech is allerminst zeker. Volgens de geruchten hengelen meerdere clubs naar zijn diensten.

Tot dusver wist Ted van Leeuwen vijf nieuwe speler naar Enschede te halen. Chinedu Ede, Michael Olaitan, Thomas Agyepong, Giorgos Katsikas en Bruno Uvini. Allemaal buitenlanders en allemaal of transfervrij opgepikt of tijdelijk op huurbasis overgenomen. [google]

In het hart van de verdediging haalde Van Leeuwen de Griek Katsikas en Bruno Uvini. Toch had Schreuder liever een Nederlandse verdediger toegevoegd aan de selectie. De transfervrije Jan-Arie van der Heijden stond hoog op het verlanglijstje van de oefenmeester. "Natuurlijk hebben wij wel aan Van der Heyden gedacht, maar die spelers zijn voor ons te duur en willen het liefst naar het buitenland", aldus Schreuder.

Ondertussen wist Feyenoord Van der Heijden te overtuigen de buitenlandse droom nog even te parkeren en tekende de verdediger voor de Rotterdammers.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties