Nieuws

"Schreuder zegt ook nooit wat, het is een soort ziekte aan het worden"

"Schreuder zegt ook nooit wat, het is een soort ziekte aan het worden"

In de maandagavond uitzending van Voetbal International werd kort teruggeblikt op het treffen tussen Vitesse en FC Twente. Daar waar Derksen nog altijd niet snapt dat Marsman nog onder de lat staat bij FC Twente, ergerde hij zich vooral aan Alfred Schreuder. Van der Gijp vond de actie van Marsman simpelweg "lullig".

"Wel heel lullig allemaal zoals hij eronder hangt. Sjonge jonge jonge. Je ziet het aan de foto, hij hangt er echt gewoon achter", aldus een uitgesproken Van der Gijp.

[google]Derksen snapt nog steeds niet waarom Stevens nog niet speelt. "Er was ook gewoon niets aan de hand. Niemand protesteerde van FC Twente alleen de keeper. Het is gewoon een zwakke keeper die jongen en ik begrijp ook niet dat die Stevens er niet in staat. Dat was vroeger bij FC Volendam echt een talent."

Ook Schreuder kreeg nog even een sneer over zijn reacties naar de media toe. "Schreuder zegt ook nooit wat, het is een soort ziekte aan het worden in dit land. Moet je mensen nog het woord geven die niet zeggen wat ze ervan vinden? Wat is dat voor volksverlakkerij", besluit Derksen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties