Nieuws

Selectie presenteert zich tegen PEC Zwolle in nieuw thuistenue

Selectie presenteert zich tegen PEC Zwolle in nieuw thuistenue

Aanstaande zaterdag speelt FC Twente haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen, in deze wedstrijd is PEC Zwolle de tegenstander in De Grolsch Veste. De spelers van FC Twente zullen in deze wedstrijd aantreden in het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2014/2015, zo maakt FC Twente bekend op haar website.

De avond voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle (aanstaande vrijdag) zal FC Twente bekendmaken via de website en de social media hoe het nieuwe thuistenue eruit komt te zien. Op de wedstrijddag is het nieuwe thuistenue voor het eerst te koop in de Fanstore van FC Twente. Dit geldt voor zowel de senior- als de juniormaten.

Er is ook goed nieuws voor de allerjongste fans, na twee seizoenen afwezigheid zullen de babymaten, van onder anderen het thuistenue, aankomend seizoen weer terugkeren. De allerkleinsten zullen wel wat langer geduld moeten hebben, de babycollectie (vanaf maat 56) arriveert medio juli.

Uitzwaaien van de selectie

[google]Na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle wordt het seizoen afgesloten met het uitzwaaien van de eerste selectie. Hierbij gaat de bijzondere aandacht uit naar Peter Wisgerhof en Roberto Rosales, beide spelers zullen volgend seizoen niet meer voor FC Twente uitkomen. Wisgerhof stopt met voetballen en Roberto Rosales zal zijn aflopende contract niet verlengen. Ook Sander Boschker zal na de zomer geen deel meer uitmaken van de selectie, maar doordat hij een afscheidswedstrijd aangeboden krijgt wordt hij na de wedstrijd tegen PEC Zwolle niet apart in het zonnetje gezet.

Foto: FC Twente Media
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties