Nieuws

Selectie vertrokken naar trainingskamp Gran Canaria

Selectie vertrokken naar trainingskamp Gran Canaria

De selectie van FC Twente vliegt vanmiddag naar Gran Canaria, waar het van 5 t/m 12 januari een trainingskamp belegt als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De ploeg van trainer Steve McClaren speelt twee oefenwedstrijden, waarvan maandag de eerste tegen HJK Helsinki zal zijn.


Nicky Kuiper, Tim Breukers en Daniel Fernandes reizen niet mee. Kuiper werkt een stage af bij het Duitse FC Ingolstadt 04, dat uitkomt in de tweede Bundesliga. Breukers herstelt in Nederland van een blessure en Fernandes doet dat in Brazilië. Ook Dedryck Boyata, die mocht meetrainen zo lang hij nog geen nieuwe club heeft gevonden, is niet mee naar Gran Canaria.

Andreas Bjelland is nog niet volledig hersteld van een stressfractuur in een middenvoetsbeentje, maar de verdediger gaat wel mee om een individueel programma af te werken. Ook de beloften Filip Bednarek, Joey Pelupessy, Tim Hölscher, Mirco Born en Felitciano Zschüsschen krijgen de kans om zich tijdens het trainingskamp te bewijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties