Nieuws

"Sfeer is down en gefrustreerd in Twente"

"Sfeer is down en gefrustreerd in Twente"

Gisteren was FC Twente ook groot nieuws bij de heren van Studio Voetbal. Aan tafel bij Jack van Gelder zaten Youri Mulder, Sjoerd Mossou en Bert van Marwijk. Met name Mossou en Mulder waren het er wel over eens dat een breuk tussen Schreuder en FC Twente de beste optie is. Mede omdat het nooit meer goed gaat komen tussen de fans en de oefenmeester. Volgens Mulder heerst er dan ook een vervelende stemming in Twente.

"De sfeer is wel down en gefrustreerd. Als je verliest en het gaat niet goed dan krijg je dat. Een soort negatieve gefrustreerde sfeer krijg je om de club. Dat is vorig jaar natuurlijk ingezet, maar ergens is het wel te verklaren allemaal. Als het financieel niet goed gaat dan werk dat door op het veld. Er worden spelers verkocht."

[google]"Er zijn wat nieuwe namen gekomen en dan denk je misschien dat het met die gasten wel lukt. Zo'n Olaitan hebben we vorig jaar gezien tegen Manchester United. Hartstikke goed, maar iedereen vergeet dat hij een jaar niet heeft gespeeld. En nu verwacht iedereen dat hij het gaat doen. Dan zijn er nog twee spelers die terugkomen van toernooien Jesus Corona en Gutierrez en dan heb je ook de transferperikelen nog. Ik denk dat Jesus Corona en Ziyech deze week worden verkocht", besluit Mulder.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties