Nieuws

Shirts alsnog naar Zwaluwen

Shirts alsnog naar Zwaluwen

Het kledingcontract van FC Twente met het Qatarese Burrda dreigt uit te draaien op een groot fiasco. De tukkers gingen eerder dit jaar in zee met het onbekende bedrijf, omdat de kledingdeal het meest lucratief was.

Burrda blijft echter voortdurend in gebreke bij de levering van wedstrijd shirts en andere kleding. Niet alleen kan de fanshop van FC Twente momenteel geen wedstrijdshirts leveren aan de fanatieke aanhang, wat financieel een grote tegenvaller is, maar ook hebben de elftallen onvoldoende materiaal. Een probleem dat zelfs de hoofdmacht raakt. Bij het eerste zijn oude trainingspakken met afgeplakte logo’s in gebruik, terwijl in de jeugd oude shirts van een ander merk worden gebruikt. De oorzaak van alle malheur is dat Burrda grote productieproblemen heeft.

„We voeren stevige gesprekken met Burrda. Het is heel vervelend dat we financiële schade oplopen, maar het voetbalbedrijf staat voorop. Dit soort zaken moet gewoon in orde zijn en dat is het niet. Daar ben ik heel ongelukkig mee”, aldus voorzitter Joop Munsterman. „Er is gesuggereerd, dat we te zuinig waren om shirtje te ruilen bij de bekerwedstrijd tegen VV Zwaluwen. Maar we konden geen shirtjes ruilen, omdat we geen andere achter de hand hadden. Zo gauw we voldoende shirts hebben, sturen we exemplaren naar Zwaluwen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties