Nieuws

Stagiaires FC Twente mogen hopen op contract

Stagiaires FC Twente mogen hopen op contract

Door het vertrek van vele spelers is de selectie van Jan Zoutman momenteel wat krap. Onder meer Bouma, Pelupessy, Vida, Peters en Röseler hebben de overstap gemaakt naar een andere club. Hierdoor is er momenteel wat ruimte voor nieuwe spelers hetgeen goed nieuws is voor de huidige stagiaires.

[google]"Door de sanering hebben we afscheid genomen van flink wat spelers en werken we nu met een smalle selectie. Getalsmatig kunnen er zeker nog één of twee spelers bij", aldus Jong FC Twente hoofdtrainer Zoutman tegenover Voetbal International.

Dit geeft hoop voor de twee stagiaires Paul Ayongo en Vinnie Vermeer. Ayongo is een 18-jarige spits afkomstig uit Ghana en Vermeer is een 19-jarige verdedigende middenvelder. Laatstgenoemde is afkomstig van FC Eindhoven waar hij zijn contract liet verlopen. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging en hoopt deze te vinden bij FC Twente.
[ligatus]
[nederbet]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties