Nieuws

Stevens verwacht over 2 weken weer volop te kunnen trainen

Stevens verwacht over 2 weken weer volop te kunnen trainen

Vanmorgen trainde FC Twente in een kleine selectie van vijftien man waarvan vijf keepers. Eén van de doelmannen was Sonny Stevens die sinds twee weken weer meetraint op het veld. Het herstel van zijn schouderoperatie verloop voorspoedig en er is bij de doelman geen angst om weer naar de grond te gaan.

[google]Zelf denkt Stevens dat hij over twee weken weer volop mee kan trainen. Daarna zal hij naar alle waarschijnlijkheid wedstrijdritme op mogen doen bij Jong FC Twente alvorens hij de concurrentiestrijd aan mag gaan met Nick Marsman.

Laatstgenoemde heeft maximaal geprofiteerd van de blessure van de beoogde nieuwe nummer 1 van FC Twente. Begin juli mocht Marsman nog vertrekken maar sinds de blessure van Stevens heeft hij de kans gekregen en zich ontwikkeld tot een volwaardige eerste doelman. FC Twente beloonde Marsman met een nieuwe verbintenis tot medio 2017.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties