Nieuws

Supporters Levante nodigen Twente supporters uit in Valencia

Supporters Levante nodigen Twente supporters uit in Valencia

De supporters van Europa League tegenstander Levante hebben de supporters van FC Twente uitgenodigd om op de wedstrijddag een biertje en een hapje te komen doen in de plaatselijk Sportsbar. Reden van de uitnodiging is de vriendschappelijke band die Borne Fanatics en de ULTRAS van Levante op hebben gebouwd de afgelopen jaren. Hieronder het bericht van de officiële site van Supportersvereniging Borne Fanatics.

Artikel Borne Fanatics

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hebben wij in de jaren een vriendschappelijke band opgebouwd met de Ultras Levante. Tot onze vreugde zitten wij heel toevallig ook nog eens bij Levante in de poul voor de EL.

Afgelopen seizoen hebben wij hier in Borne een feestje georganiseerd voor onze Spaanse vrienden. Als dank voor dit gezellige weekend hebben zij ook voor de FC Twente fans een gezellig feestje georganiseerd in de plaatselijke Sportsbar. Wij willen jullie daarom namens Ultras Levante van harte uitnodigen voor dit feestje in hartje Valencia.


Het feest op de wedstrijddag begint om 14:00 uur in Sportsbar "Brassa Sport" (ongeveer 5 minuten met de metro van het stadion). Iedereen kan hier van 14:00 tot 17:00 uur onbeperkt biertjes happen voor maar €10,- p.p. (ik denk niet dat ze weten hoeveel de meeste Tukkers kunnen zuipen ;-)) Om het wel een beetje Spaans te houden wordt er ook een zeer grote pan Paella (als lunch) gemaakt voor de Tukkers. Goed geregeld lijkt ons!!

Voor alle Tukkers die naar Valencia af reizen... tot daar !!!

Adres van "Brassa Sport"
Senda de la Carrasca, 9
46021 Valencia

BorneFanatics

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties