Nieuws

Supporters woest: "Vastzetten die oplichters!"

Supporters woest: "Vastzetten die oplichters!"

Het was vanmorgen weer eens niet prettig wakker worden voor iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt. FC Twente heeft de KNVB bewust misleid door 1,8 miljoen euro achter te houden. Dit is de helft van het in totaal van 3,6 miljoen euro aan bemiddelingskosten. Het bewijst nog maar eens wat een wanbeleid er is gevoerd door Munsterman en Van der Laan. Het is dan ook wachten tot de twee juridisch vervolgd gaan worden. Dit is ook exact hetgeen de FC Twente supporter wil zien. Munsterman en Van der Laan moeten bloeden.

Ook op Facebook waren de reacties duidelijk:

"Gangster praktijken, het lijkt de Fifa wel..in gewone taal lees ik dat wij als supporters de dupe worden van wat de Bobos hebben gedaan: liegen en bedriegen."

Vast zetten die vuile honden! Achterbakse van der laan daarom wou hij niet opstappen vieze geldwolfen

Ze moeten munsterman en van de laan op pakken en dit terug halen bij hun en dan gelijk voor tien jaar vast zetten die oplichters die twee hebben onze club omzeep geholpen die twee zwijnen

Een totale club mag nooit de dupe worden van een paar fraudeurs . Deze horen net als de FC Bayern preases , in de gevangenis.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties