Nieuws

SV Meppen trekt 4e oud-FC Twente speler aan

SV Meppen trekt 4e oud-FC Twente speler aan

SV Meppen heeft zich vandaag versterkt met voormalig FC Twente aanvaller Mirco Born. Hiermee is hij de vierde voormalig FC Twente speler die bij de Duitse club onder contract staat. Voor hem kwamen reeds Theo Vogelsang, Janik Jesgarzewski en Peter Gebben. Born tekende een contract voor twee seizoen voor de club waarvan FC Twente hem in 2008 overnam. SV Meppen komt uit in de Regionalliga Nord, het vierde niveau van Duitsland.

Born gold bij FC Twente als een groot talent, maar wist nooit door te breken. Wel debuteerde hij voor het eerste van FC Twente. In totaal speelde de nog maar 21-jarige aanvaller vier officiële wedstrijden voor de Tukkers. 1x Eredivisie, 1x KNVB beker, 1x voorronde Europa League en 1x in de Europa League. Scoren deed hij niet. [google]

Na zijn verrek bij FC Twente vertrok hij naar Hertha BSC waar hij 22 wedstrijden speelde, vijf keer scoorde en twee assist gaf. Ondanks de prima cijfers mocht Born op zoek naar een nieuwe club en besloot terug te keren op het oude nest.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties