Nieuws

Tapia: "Voetballen de laatste weken tegen alles en iedereen"

Tapia: "Voetballen de laatste weken tegen alles en iedereen"

Na het verlies tegen Willem II het gelijke spel tegen Excelsior staat aanstaande zaterdag het belangrijke treffen tegen De Graafschap op het programma. In de eigen Grolsch Veste moeten de mannen van René Hake zien te voorkomen dat de Superboeren inlopen en op slechts twee punten komen van de huidige nummer zestien.

[google]De Tukkers begonnen de belangrijke serie van drie wedstrijden met een nederlaag tegen Willem II en sleepten afgelopen zaterdag een punt uit het vuur tegen Excelsior. Een punt dat wordt gekoesterd. "In onze situatie moeten we gewoon heel blij zijn met dit resultaat”, aldus Tapia in gesprek met de Telegraaf.

"Het is lastig, we voetballen de laatste weken tegen alles en iedereen. Er is zoveel negativisme. Sommige jongens hebben het daar moeilijk mee. Dat we nu in de begin- en slotfase aardig hebben gespeeld, moet ons vertrouwen geven. Al ging er ook nog genoeg mis natuurlijk."

Tegen De Graafschap gaat het volgens de Peruviaan niet eenvoudig worden. "Wij zijn op dit moment niet beter dan De Graafschap. Ze staan niet voor niets zo dicht bij ons op de ranglijst. Het wordt heel belangrijk. We moeten winnen”, besluit Tapia.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties