Nieuws

Technisch directeur PEC: "Sluit FC Twente niet uit"

Technisch directeur PEC: "Sluit FC Twente niet uit"

Veel dingen zijn momenteel onduidelijk bij FC Twente. Eén daarvan is wie de nieuwe technisch directeur gaat worden bij FC Twente. Momenteel heeft de zwaar bekritiseerde Alfred Schreuder een dubbelrol als trainer en technisch directeur van het eerste elftal. Daarnaast is Cees Lok de technische man voor de rest van de selectie. De club wil komend seizoen terug naar één technische man, maar wie dat moet gaan worden?

De afgelopen week werd Fred Rutten genoemd als de ideale man. Hij creëerde in het verleden al een topsportklimaat en volgens velen zou FC Twente zonder zijn basis nooit kampioen zijn geworden. Naast Rutten wordt nu ook de huidig technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp genoemd. Een logische naam aangezien FC Twente geregeld winkelt bij de provinciegenoot.[google]

Gerard Nijkamp zelf weet nog van niets, maar zegt niet bij voorbaat nee. "Ik ben niet ge­beld, maar ik hoor ook wel eens wat. Als er wel belangstelling is, sluit ik niets uit. Ik ben ambitieus”, aldus Nijkamp in gesprek met Wagenaar van de Tubantia.

Opinie: Wie zie jij het liefst als de nieuwe technisch directeur? Rutten of Nijkamp?
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties