Nieuws

Teleurstellend bericht voor 'vermoeide' Mokotjo

Teleurstellend bericht voor 'vermoeide' Mokotjo

Kamohelo Mokotjo en Nana Ntuli zijn door bondscoach Ephraim Mashaba niet opgeroepen voor het nationale team van Zuid-Afrika voor het kwalificatieduel met Congo. Bij de vorige interlands, tegen Soedan en Nigeria, zaten de beide Tukkers wel bij de selectie.

Mokotjo is niet geselecteerd omdat hij tekenen van vermoeidheid zou vertonen. "Mokotjo vertoont tekenen van vermoeidheid", aldus bondscoach Mashaba tegenover Soccer Laduma. "Misschien heeft het proces van zijn toetreding tot een nieuwe club zijn tol geëist."

[google]Mokotjo is uitstekend begonnen aan zijn seizoen bij FC Twente, de middenvelder was al goed voor een doelpunt en twee assist (afgelopen weekend tegen Heracles). Maar de Zuid-Afrikaanse middenvelder gaf tot dusver ook de meeste passes van alle spelers in de Eredivisie.

De reden waarom Ntuli niet opgeroepen is, is vooralsnog onduidelijk. Nana Ntuli zat onlangs voor het eerst bij de selectie van Zuid-Afrika, maar heeft zijn debuut nog niet gemaakt. Zuid-Afrika won het eerste kwalificatieduel voor de Afrika Cup met 3-0 van Soedan. Daarna volgde een gelijkspel tegen Nigeria.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties