Nieuws

Theo Janssen geniet van opmars Marsman

Theo Janssen geniet van opmars Marsman

Voormalig FC Twente-speler Theo Janssen is momenteel zwaar geblesseerd nadat hij zijn kruisband scheurde tegen Feyenoord. In een interview in de Voetbal International kijkt hij even terug op zijn tijd bij FC Twente, die werd ingeluid doordat Fred Rutten hem naar Enschede haalde.

De voormalig FC Twente trainer haalde Janssen naar Enschede om te zorgen voor meer variatie. "Een van de redenen dat Fred Rutten me ooit naar FC Twente haalde was dat ze daar in die tijd alleen nog maar bezig waren met combineren, combineren en combineren. Er zat weinig verrassing in het spel. Met mijn lange bal zorgde ik voor variatie. Tegenstanders moesten rekening houden met dat wapen en daardoor ontstonden er meer ruimtes op het veld. Dat had Rutten goed gezien.

[google]Bij het huidige FC Twente heeft Nick Marsman de speciale aandacht van Janssen. "Nick Marsman volg ik met speciale belangstelling. Ik ken hem nog van mijn tijd bij FC Twente. Als ik zie hoe die jongen zich heeft ontwikkeld en met hoeveel zelfvertrouwen hij nu in de goal staat, dan kan ik daarvan genieten."

Momenteel is Janssen bezig om te herstellen van zijn blessure die hem zeker tot het eind van dit seizoen aan de kant zal houden. Zelf wil hij nog een jaar door maar mocht dat niet lukken dan is hij naar eigen zeggen trots op het kampioenschap dat hij heeft behaald met FC Twente.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties