Nieuws

Tioté staat mogelijk toch nog voor transfer; FC Twente mag hopen op geld

Tioté staat mogelijk toch nog voor transfer; FC Twente mag hopen op geld

Waar de transferdeadline in Nederland gisteren verstreken is, gaan ze in Engeland nog een dag door. Vandaag kunnen de clubs uit de Premier League nog hun gewenste versterkingen binnenhalen, zo ook Tottenham Hotspur. The Spurs gaan op deadline-day in Engeland nog een poging doen om Cheick Tioté naar Londen te halen, dat meldt de Evening Standard

[google]Na het afketsen van de komst van Belgisch international Axel Witsel van Zenit Sint Petersburg hebben de Londenaren hun interesse verlegd en kijken ze binnen de eigen competitie. Naar verluid wordt Tioté al langer gevolgd door de scouts van The Spurs.

Doorverkoop-percentage

De kans dat de verdedigende middenvelder uit Ivoorkust na vandaag in het shirt van Tottenham is te bewonderen, wordt klein geacht. Tussen 2008 en 2010 speelde Tioté voor FC Twente, waarna hij naar Newcastle United vertrok. Bij zijn transfer naar The Magpies hebben de Tukkers een doorverkoop-percentage van 20% op hem bedongen.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties