Nieuws

Transfer Castaignos allesbehalve zeker

Transfer Castaignos allesbehalve zeker

Hoewel zowel speler als zijn makelaar aangeven dat Luc Castaignos het liefs bij FC Twente gaat voetballen is er nog niets zeker. De clubs zijn er uit maar de onderhandelingen tussen de speler en FC Twente moeten nog beginnen. Duidelijk is dat FC Twente niet de enige gegadigde is.

Naast de Tukkers zijn QPR, Sporting Lissabon en nu ook West Ham United concreet geïnteresseerd in de talentvolle aanvaller. Ondanks dat Castaignos aan heeft gegeven graag te willen terugkeren naar Nederland lijkt het nu alsnog een geldkwestie te gaan worden. "De bal ligt bij FC Twente", aldus zaakwaarnemer El Atmani die zich in een gouden zetel bevind met zijn pupil.

"Of dat wel of niet gebeurt, ligt aan FC Twente", zo vertelde Karim El Atmani, de manager van de spits, in gesprek met De Telegraaf. "Luc heeft zijn keuze gemaakt voor FC Twente, maar we moeten nog wel onderhandelen." Er is dan ook nog geen akkoord. "Berichten als zouden we al een principeakkoord hebben, zijn voorbarig. Ik denk dat we zeker nog wel een paar dagen nodig hebben. Als we er met FC Twente niet uitkomen, ga ik met de speler andere opties bespreken."


Sportief gezien zal de keus voor Castaignos eenvoudig zijn. Bij FC Twente komt hij in een gespreid bedje en kan hij zonder om zich heen te moeten kijken de spitspositie opeisen. Echter blijft de vraag in hoeverre geld belangrijk is voor de ex-Feyenoorder. Clubs als West Ham en vooral het steenrijke QPR, dat hem ongeacht wat hij kost wil contracteren, zijn financieel veel aantrekkelijker. Daarnaast komt hij in Engeland terecht in de grootste competitie ter wereld. Sommige spelers nemen de kans om op de bank te belanden dan voor lief.

Hopelijk wordt Castaignos geen tweede JaJa Coelho die afgelopen winter bij FC Twente zich sportief kon revancheren maar uiteindelijk toch weer koos voor het grote geld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties