Nieuws

Ufuk Ermis: "Tegen domheid valt niet te vechten"

Ufuk Ermis: "Tegen domheid valt niet te vechten"

Nadat de licentiecommissie van de KNVB de straffen bekend had gemaakt besloot de Vriendenkring een mooi gebaar te maken richting de noodlijdende club. Een van de drie straffen was een boete van 45.250 euro waarna de oudste supportersvereniging van FC Twente besloot deze op zich te nemen door hetzelfde bedrag aan de club te schenken. Vriendenkring voorzitter Ufuk Ermis denkt dat de strafmaat past bij hetgeen zich heeft voorgevallen bij FC Twente. [google]

"De straf van de KNVB is proportioneel, maar dan zijn we er nog niet. Want ook de FIFA en de aanklager betaald voetbal gaan zich over de zaak buigen. Dan kan het dus zijn dat er alsnog een transferverbod komt en we puntenaftrek krijgen. Dat is buitenproportioneel!"

"Dan zie ik oud-voetballer Pierre van Hooijdonk twitteren dat het een 'lachwekkende straf is'. Waar heeft hij het over? Ik lees ook dat we het kampioenschap van 2010 gekocht hebben. Wat een onzin, maar tegen domheid valt niet te vechten, daarom moeten we samen de rug rechten en ervoor zorgen dat de club eruit komt", besluit Ermis strijdvaardig in gesprek met de Tubantia.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties