Nieuws

Uitspraak aanklager betaald voetbal laat langer op zich wachten

Uitspraak aanklager betaald voetbal laat langer op zich wachten

De verwachting was dat de aanklager betaald voetbal nog deze maand uitspraak zou doen over een eventuele extra sanctie voor FC Twente. De aanklager betaald voetbal startte op advies van de licentiecommissie een onderzoek naar de gang van zaken. Diezelfde licentiecommissie strafte FC Twente met een Europese uitsluiting van drie seizoenen. Daarnaast werd ook de FIFA ingelicht dat ook nog bezig is met een onderzoek. Vandaag is bekend geworden dat de uitspraak van de aanklager betaald voetbal nog even op zich laat wachten.

[google]De aanklager wil eerst het onafhankelijk onderzoek afwachten dat momenteel gaande is bij FC Twente. Dit onderzoek staat onder leiding van de heer Knüppe. Hij denkt dat er uit het onafhankelijke onderzoek nog zaken aan het licht kunnen komen die relevant zijn voor zijn onderzoek. Eén van de belangrijkste dingen van het onafhankelijke onderzoek is duidelijkheid verkrijgen over de bevoegdheden en de posities van de betrokken personen binnen het FC Twente bestuur.

Wanneer de FIFA uitspraak gaat doen is nog onbekend. Zowel de FIFA als de aanklager betaald voetbal kunnen FC Twente flink pijn doen. De FIFA kan de club een transferverbod opleggen en de aanklager betaald voetbal kan de club punten in mindering brengen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties