Nieuws

Vadis Odjidja-Ofoe begeerd door FC Twente

Vadis Odjidja-Ofoe begeerd door FC Twente

FC Twente heeft het afgelopen weekend een delegatie naar België gestuurd om de verrichtingen van Vadis Odjidja-Ofoe te bekijken. De club ziet in hem een versterking voor het seizoen 2013-2014. De Tukkers zijn niet de enige geïnteresseerden. Ook clubs als Everton en Fulham azen op de handtekening van de Belg die nog een contract heeft tot de zomer van 2016.

Vorig seizoen probeerden beide Engelse clubs de 24-jarige middenvelder al los te weken bij zijn huidige werkgever maar slaagden hier niet in.


Ook afgelopen januari werd Odjidja-Ofoe wederom gelinkt aan Everton maar net als bij Fer kwam het niet tot een transfer.

Odjidja-Ofoe, die ook wel de nieuwe Fellaini wordt genoemd, wordt in België gezien als één van de grootste talenten. De middenvelder begon zijn loopbaan bij Anderlecht en maakte in januari 2008 de overstap naar het Duitse Hamburger SV. Dit werd geen gelukkig huwelijk waarna hij na een jaar en 6 dagen terugkeerde naar belgie en tekende bij Club Brugge.

De interesse van FC Twente komt niet uit de lucht vallen. De controlerende middenvelder staat al zeker 6 jaar op het scoutingslijstje van de club uit Enschede.

Volgens de Engelse media zijn naast de bovengenoemde clubs ook Ajax, Borussia Dortmund en Benfica geïnteresseerd.

Compilatievideo Vadis Odjidja-Ofoe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties