Nieuws

Van den Belt: "We zijn een heel eind met de herfinanciering"

Van den Belt: "We zijn een heel eind met de herfinanciering"

Vrijdag gaf Gerald van den Belt namens FC Twente een persconferentie over de commotie die was ontstaan de afgelopen week. Wat de laatste berichtgeving niet doet vermoeden, is dat de club eigenlijk heel goed op weg is met haar herstel het plan van aanpak is netjes gevolgd en de club is weer bezig om financieel gezond te worden.

[google]"We zijn een heel eind met de herfinanciering van de club. We zitten in de laatste fase van het plan van aanpak. We zijn bezig met de herfinanciering van de balans en de schulden", aldus Van den Belt. "Ook zijn we met een crediteurenakkoord bezig en er zijn heel veel mensen die meedenken met de club. Er zijn partijen die een discount (op de schulden) accepteren of met een hele andere financiering meegaan."

Goede gesprekken met gemeente

Nogmaals bevestigt de financiële man van FC Twente dat het de goede kant op gaat. "We hebben ook hele goede gesprekken met de gemeente, met wethouder Eerenberg (van financiën, red.). Constructief, zoals we nu met de gemeente omgaan en hopelijk kunnen we een oplossing vinden met elkaar. Ik denk dat de gemeente het belang van FC Twente voor de stad en voor de regio inziet. Daar zijn we heel erg blij mee", zegt hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties