Nieuws

Van der Laan ontkent aantijgingen Tubantia

Van der Laan ontkent aantijgingen Tubantia

Gisteren werd door Nieuwsuur bekend gemaakt dat de komst van FC Twente middenvelder Felipe Gutierrez deels is gefinancierd door Joop Munsterman en Aldo van der Laan. Samen met de overige investeerders werd in 2012 op Cyprus 'Twente Investment International' geregistreerd. Alle partijen deden een duit in het zakje waarmee Gutierrez uiteindelijk naar Enschede kon worden gehaald. In totaal werd 2,8 miljoen Euro betaald, 70% van de transfersom.

[google]Vanmorgen wist de Tubantia te melden dat ook Jesus Corona en Luc Castignos met dezelfde Cyprus constructie naar FC Twente zouden zijn gehaald. Dit wordt nu ontkracht door Aldo van der Laan die uitleg gaf over de situatie op de clubwebsite.

"Wat ik te betreuren vind is dat journalisten gaan roepen dat Castaignos en Corona ook door dezelfde groep in wisselende samenstellingen worden gefinancierd. Dat is absoluut onwaar. Corona is gehaald door een externe financierder uit Zuid-Amerika, en Castaignos is honderd procent door de club gefinancierd", aldus een teleurgestelde Van der Laan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties