Nieuws

"Van Halst naar Ajax"

"Van Halst naar Ajax"

Gisteren werd ons het onderstaande bericht toegestuurd maar wisten we eigenlijk niet zo goed wat we er mee moesten. Bronnen zijn er nl. genoeg waaronder helaas weinig betrouwbare. Na wat onderzoek blijkt dat het bericht wel van een betrouwbare bron te komen. We gaan er vanuit dat de details omtrent de overgang snel zullen volgen.

Ingezonden bericht

Nadat van Halst twee weken geleden aangaf per 1 december te gaan vertrekken bij FC Twente kwamen vrijwel direct de geruchten dat van Halst naar de concurrent Ajax zou verkassen. Dit werd door van Halst gelijk de kop ingedrukt en afgewimpeld. “Ik wist dat die vragen zouden komen, en er zullen wel meer speculaties volgen. Maar een overstap naar Ajax is helemaal niet aan de orde”, aldus de oud voetballer van onder meer Ajax, FC Twente en Fortuna Sittard.

Nu enkele weken later waarin er wat meer duidelijkheid is omtrent het vertrek wordt door een welgeïnformeerde bron beweerd dat Jan van Halst reeds getekend heeft bij Ajax en dat hij begin volgend jaar aan de slag zal gaan bij de Amsterdammers. Uiteraard is het nog een onbevestigd gerucht maar we vonden het zeker de moeite waard om dit even te delen.

FC Twente geen haast met opvolger
FC Twente maakt in de tussentijd geen haast met de opvolging van Jan van Halst. “De organisatie staat wel, alles loopt”, aldus voorzitter Joop Munsterman. “We nemen alle tijd om te kijken hoe we de functie van Jan het beste kunnen invullen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties