Nieuws

Van Halst toont begrip: "Snap dat mensen het een vreemdelingenlegioen vinden"

Van Halst toont begrip: "Snap dat mensen het een vreemdelingenlegioen vinden"

René Hake kreeg gisteren de door hem gewenste ervaren middenvelder. De 31-jarige Michael Liendl tekende een tweejarig contract bij de Tukkers. Hiermee is FC Twente bijna klaar op de transfermarkt. Samen met de trainer is Van Halst nu nog op zoek naar een ervaren buitenspeler. Enkele weken geleden leek dit de 28-jarige Hongaar Stieber te gaan worden, maar hij koos uiteindelijk voor het grote geld in Amerika. [google]

Ondertussen bestaat de eerste selectie uit 24 spelers waarvan meer buitenlanders dan Nederlanders. Hiervan hebben er 13 (54%) een buitenlands paspoort met de volgende nationaliteiten; Fins (2x), Duits (2x), Sloveens (2x), Oostenrijks (2x) Marokkaans (1x), Belgisch (1x), Engels (1x), Deens (1x) en Macedonisch (1x). Ook in de selectie van Jong FC Twente zijn nog een aantal buitenlandse spelers terug te vinden. Hier spelen twee Denen, een Fransman, een Duitser en een Zweed.

"Ik snap dat mensen het ondertussen een vreemdelingenlegioen vinden, maar de kwaliteit is leidend. Dat is belangrijker dan de nationaliteit. Wij hebben het liefst Nederlandse jongens, laat daar geen misverstand over bestaan. Maar die moeten wel betaalbaar en beschikbaar zijn", aldus Van Halst in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia.

[totalpoll id="101735"]

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties