Nieuws

'Voormalig Tukker kan weer transfer op zijn buik schrijven'

'Voormalig Tukker kan weer transfer op zijn buik schrijven'

Douglas Franco Teixeira was zeer dichtbij een transfer naar Sporting Portugal. De trainer heeft bij de voorzitter gesmeekt om het binnenhalen van de oud-FC Twente verdediger, en hij zou al een akkoord hebben bereikt volgens verschillende media. Maar toch is de transfer nu dan alsnog van de baan, en kan Douglas zijn Portugese avontuur op zijn buik schrijven.

In Lissabon werd de verdediger een salaris van één miljoen euro per jaar beloofd, en Douglas heeft telefonisch contact gehad met de trainer van Sporting Lissabon. Zijn zaakwaarnemer vertelde een ietwat aangepaste kant van het verhaal. "Hij houdt ook van het land, zou er gemakkelijk kunnen wennen. Maar niemand van Sporting heeft nog met mij gesproken." vertelde hij tegenover A Bola.

[google] Maar dat er interesse is in Douglas, ontkende hij niet. "Ik weet wel dat Jesus al geïnteresseerd was in Douglas toen hij nog de trainer was bij Benfica" vervolgt hij. Het zit de oud-FC Twente verdediger dan ook niet mee. Onlangs ging de transfer naar FC Köln ook al niet door. Bij Dinamo Moskou staat Douglas nog één seizoen onder contract. Ook het Turkse Trabzonspor werd al genoemd.

De reden dat de transfer naar Sporting Portugal niet doorging, is het prijskaartje van de Braziliaan. In Lissabon werd er een bod van 500.000 Euro uitgebracht op de verdediger, maar de Russen vragen twee miljoen. Dat meldt O Jogo.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties