Nieuws

Vrouwen niet meer in de Grolsch Veste, plannen voor stadion bij UT

Vrouwen niet meer in de Grolsch Veste, plannen voor stadion bij UT

De FC Twente vrouwen zullen vanaf het komende seizoen niet meer spelen in de Grolsch Veste. De reden hiervoor is dat de beloften van FC Twente het komende seizoen ook gaan spelen in de Grolsch veste waardoor de belasting van het veld te groot wordt. Het afgelopen seizoen ontstond er al veel commotie omtrent de FC Twente Vrouwen en hun gebruik van de Grolsch Veste.


"Zeker is dat Jong Twente in het stadion gaat spelen, op zater­dag, zondag of maandag. De vrou­wen wijken uit naar elders. Nu de plannen rond het FBK-Stadion niet doorgaan, willen we graag el­ders heen met onze plannen voor een tweede stadion. Dat kan mis­schien wel bij de UT zijn. We staan zeker niet stil." Aldus Munsterman tegenover de Tubantia.

Wat het nieuwe onderkomen van de FC Twente Vrouwen moet worden is nog niet bekend. Geruchten gaan dat de thuiswedstrijden worden verplaatst naar het complex van ATC '65 in Hengelo. Hier werd enkele maanden geleden ook de kwart finale van de beker afgewerkt tegen Ajax.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties