Nieuws

Wagenaar: "de problemen zijn nog lang niet afgelopen"

Wagenaar: "de problemen zijn nog lang niet afgelopen"

Afgelopen zaterdag wist FC Twente eindelijk weer drie punten in eigen huis te houden. De sfeer in het stadion was euforisch. Hoewel de winst op De Graafschap statistisch niet zo'n groot gevoel van blijdschap mag geven, zijn de Tukkers blij en trots dat zij toch de overwinning naar hun hand hebben kunnen zetten. Maar vandaag staan we ook even stil bij wat er kan gebeuren, het kan immers "de dag des oordeels" zijn vandaag. [google]

Clubwatcher Fardau Wagenaar van TC Tubantia was een van de supporters die met een feeststemming naar huis ging na de winst op De Graafschap. De Tukkers waren allemaal trots, maar critici hadden hierover hun eigen mening. "Het is natuurlijk niet uniek dat je thuis van de hekkensluiter De Graafschap wint, maar ik denk dat het de mensen wel wat moed geeft", geeft Wagenaar aan, aan FC Afkicken. "Als je zolang op een overwinning moet wachten en er is zoveel ellende, dan is het wel heel prettig dat er eindelijk weer wat positief is. Laat iedereen dan ook een feestje vieren. Het voelt als supporter gewoon fijn dat je deze wint", beaamt Wagenaar.

Maar er heerst spanning in Tukkerland. Vandaag komt de licentiecommissie hoogstwaarschijnlijk met haar oordeel. Er hangt FC Twente van alles boven het hoofd en iedereen wil weten welke definitieve keuze gemaakt is voor de club. Ondanks het mogelijk meevallen van de straf, volgens Wagenaar is dat niet alleen de redding voor FC Twente. "Dat vind ik wel een laconieke gedachte, want als je degradeert wordt het financieel natuurlijk nog minder en minder", concludeert Wagenaar."Dan moet je je afvragen wat er van de club overblijft. Ook zonder punten in mindering hangt de degradatie in de lucht. Dus de problemen zijn in ieder geval nog lang niet afgelopen", besluit de clubwatcher.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties