Nieuws

Wisgerhof: Heet avondje tegemoet

Wisgerhof: Heet avondje tegemoet

FC Twente treedt donderdagavond in het eerste duel van de groepsfase van de Europa League aan tegen Fulham. Twente-verdediger Peter Wisgerhof denkt dat de Tukkers een zware avond tegemoet kunnen zien in Londen."Het zal wel een hele lastige wedstrijd worden", laat hij weten aan Voetbal International.

"Zij kopen bij ons de spelers weg, dus dat zegt genoeg over de club Fulham", gaat de verdediger verder. "Maar wij hebben vorig jaar bewezen hele goede wedstrijden in Europa te kunnen spelen. We hebben geen makkelijke poule met Odense BK en Wisla Kraków, maar ik denk wel dat we die door kunnen komen."

Dat de eredivisieclub sterspeler Bryan Ruiz vlak voor het sluiten van de transfermarkt aan note bene de tegenstander van vanavond verloor, beschouwt Wisgerhof niet als onoverkomelijk. "Bryan was de laatste twee jaar zeer bepalend. We hebben in vergelijking met vorig seizoen toch een aantal bepalende spelers verloren en de vervangers moeten nog bewijzen dat ze hetzelfde niveau kunnen halen. Maar ik ben er niet bang voor, ze hebben zeker voldoende kwaliteit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties