Ziyech neemt FC Twente weer bij de hand

Vandaag speelde FC Twente de oefenwedstrijd tegen Achilles '29 in Groesbeek. Net als het afgelopen seizoen in de beker, wist FC Twente ook vandaag weer te winnen van de Gelderlanders. Middenvelder Hakim Ziyech heeft net als in de wedstrijd tegen de regioselectie weer een groot aandeel gehad in de zege van FC Twente. Uiteindelijk stond er 3-0 op het scorebord.

Net als vorige week gebruikte Alfred Schreuder vandaag twee verschillende opstellingen. Het enige verschil met de wedstrijd tegen SDVB Barneveld is dat nu de basisspelers startten, en het alternatieve elftal na een uur spelen het veld betrad. Aan het einde van de eerste helft opende Hakim Ziyech de score namens de Tukkers. Niet lang na de rustpauze wist hij wederom het net te vinden. In de 69ste minuut was het jongeling Alessio Da Cruz die de wedstrijd definitief in het slot gooide.

[google] Het trainingskamp in Wageningen is met deze overwinning nu officieel aan zijn einde gekomen.

Opstelling FC Twente: Marsman, Schilder, Andersen Katsikas, Ter Avest, Van der Heyden, Eghan, Mokotjo, Ziyech, Mokhtar, Hölscher.

Opstelling na 60 minuten: Drommel, Bleker, Bijen, Jensen, Schwering, Ebecilio, Ntuli, Da Cruz, Cabral, Oosterwijk, Schutte.