Nieuws

"Zou leuk zijn om tegen Chadli te spelen"

"Zou leuk zijn om tegen Chadli te spelen"

Vanavond wordt om 20.30 uur de oefeninterland gespeeld tussen Zweden en België. Rasmus Bengtsson kijkt er naar uit. De verdediger van FC Twente hoopt tegen zijn oud-ploeggenoot Nacer Chadli te mogen spelen.

[google]"Het zou leuk zijn als ik tegen Nacer Chadli kon spelen. We hebben drie jaar samengespeeld bij Twente", vertelt de Zweedse verdediger aan Sporza. "België heeft een goeie ploeg. Dit is een goeie test voor ons. De Belgische spelers zijn bijna allemaal bij de Europese top aan de slag. Hazard, Lukaku en Kompany zijn zelfs wereldtop."

Het gaat de Zweden de laatste jaren niet voor de wind. De ploeg wist zich niet te plaatsen voor het WK in Brazilië en bovendien werden de laatste vier wedstrijden verloren. "Het is tijd dat daar verandering in komt", zegt Bengtsson.

WK Poule Twente Insite - Doe gratis mee!

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!
chauffeurs
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties