Nieuws

Zoutman: "Aanhaken bij de middenmoot"

Zoutman: "Aanhaken bij de middenmoot"

Morgenmiddag speelt Jong FC Twente in de Grolsch Veste tegen Fortuna Sittard. Trainer Jan Zoutman blikt vooruit op het treffen met de Limburgers.

[google]"Het zal weer een uitdaging worden", zegt Zoutman op de clubsite. "Fortuna is een goed organiseerde ploeg. Ze hebben veel fysiek en lengte in de ploeg en zijn daardoor ook sterk in spelhervattingen. Ik verwacht niet dat het een erg open duel zal gaan worden. Fortuna speelt redelijk dicht tegen de verdediging aan en zij hebben de kwaliteit gevaarlijk te worden in de counter. Daar moeten we voor waken."

Fortuna is al vijf wedstrijden op rij ongeslagen. "Het is een degelijke middenmoter in de Jupiler League. Afgelopen week wonnen ze bij FC Emmen, dus ze zullen met veel vertrouwen naar Enschede komen", verwacht Zoutman.

"Voor ons is het belangrijk dat we een langere serie gaan neerzetten", vervolgt de coach. "We willen stabiel worden. Het kan niet zo zijn dat je ene week kansloos met 3-0 verliest van Excelsior en een week later met 3-0 van Telstar wint. Wat dat betreft is de Jupiler League een geweldige leerschool voor ons. We willen een goed resultaat neerzetten om ook weer aan te haken in de middenmoot, maar we blijven in eerste instantie naar ons eigen team kijken. Wat dat betreft bekijken we het wedstrijd voor wedstrijd."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties