Twente Insite

FC Twente Nieuws

Ongelukkige Klich aast op terugkeer naar Nederlandse eredivisie

Ongelukkige Klich aast op terugkeer naar Nederlandse eredivisie

Het lijkt erop dat Mateusz Klich z’n langste tijd heeft gehad bij Leeds United. De Poolse middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van FC Twente naar de club uit Noord Engeland, maar van een gelukkig huwelijk is allesbehalve sprake.

Klich kwam dit seizoen nog maar vier keer in actie voor Leeds, één keer als basisspeler en drie keer als invaller. 26 september speelde Klich voor het laatst in de Championship en sindsdien moet hij het doen met een plek op de bank of de tribune.

Als we de Poolse media mogen geloven is Klich zich momenteel aan het voorbereiden op een (tijdelijk) vertrek uit Leeds. De reden is dat hij speelminuten wil maken om zo in beeld te blijven bij de bondscoach van Polen. Het land kwalificeerde zich eerder dit jaar voor het WK in Rusland komende zomer.

Klich zou zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer naar Nederland, het land waar hij als voetballer het meest succesvol was. Zowel bij PEC Zwolle als bij FC Twente was hij één van de dragende spelers van het elftal. Of het door blessures geteisterde FC Twente ook in de markt is, is vooralsnog onbekend. Klich heeft bij Leeds nog een contract tot medio 2020.

FC Twente moet een poging wagen om Klich een half jaar te huren.


Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op