FC Twente Nieuws

Ook Feyenoord in het vizier van FC Twente na geweldige start 2022

Ook Feyenoord in het vizier van FC Twente na geweldige start 2022

FC Twente is het jaar 2022 uitstekend gestart met een 2-0 overwinning op sc Heerenveen. De ploeg van Ron Jans won in de eigen Grolsch Veste door doelpunten van Ugalde en Van Wolfswinkel. Voor de Costa Ricaan was het zijn derde treffer van het seizoen, Van Wolfswinkel bracht zijn seizoenstotaal op negen.

Hoewel de nummers vier en vijf (Vitesse en AZ Alkmaar, red.) ook wonnen, deed FC Twente zeer goede zaken op de ranglijst. FC Twente blijft zesde, maar is drie punten uitgelopen op de directe concurrenten sc Heerenveen en FC Utrecht. Het gat met sc Heerenveen is nu tien punten en het gat met FC Utrecht zes.

Achter de nummer zeven FC Utrecht volgt sc Cambuur met evenveel punten als de Domstedelingen. De verwachting is echter niet dat de ploeg van de teruggekeerde Henk de Jong mee gaat spelen om de plekken voor de Europese Play-offs. Ditzelfde geldt voor de andere promovendus N.E.C. Het gat met de Nijmegenaren is opgelopen naar negen punten.

Feyenoord in het vizier

Na speelronde 19 lijkt Feyenoord definitief afgehaakt in de strijd om de titel. Sterker nog, doordat de ploeg verloor voelen de Rotterdammers de hete adem van Vitesse, AZ en FC Twente in hun nek. Het gat met de Arnhemmers is na deze speelronde drie punten. AZ en FC Twente volgen op vier.

Stand eredivisie na speelronde 19

Ook Feyenoord in het vizier van FC Twente na geweldige start 2022

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties