Oosterwijk scoort tijdens debuut voor NAC Breda

[google]Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline maakte Jari Oosterwijk op huurbasis de overstap naar NAC. Het doel van Oosterwijk is zoveel mogelijk minuten maken en aan het einde van het seizoen te promoveren naar de eredivisie. Vrijdagavond kreeg hij direct een basisplaats van Stijn Vreven luisterde zijn debuut op met een doelpunt.

Ondanks het persoonlijke succes zal Oosterwijk met gemengde gevoelens terugkijken op de wedstrijd. De wedstrijd in Den Bosch werd met 2-1 verloren. Het doelpunt van Oosterwijk werd gescoord in de 90e minuut bij een 2-0 stand in het voordeel van de thuisploeg. Oosterwijk scoorde zijn eerste doelpunt in dienst van NAC uit een penalty.

Door de nederlaag zakte NAC Breda van de vijfde naar de zesde plek op de ranglijst. De club werd gepasseerd door Cambuur Leeuwarden dat met 3-0 won van Helmond Sport.