Oud-spelers FC Twente

Afscheidswedstrijd Brama krijgt steeds meer vorm, meer dan helft van kaarten verkocht

Afscheidswedstrijd Brama krijgt steeds meer vorm, meer dan helft van kaarten verkocht

Op vrijdag 8 september wordt de afscheidswedstrijd van Wout Brama gespeeld in De Grolsch Veste. De 37-jarige Tukker stopte na afgelopen seizoen moet voetballen. Het voorprogramma op 8 september begint om 19:00 uur, de wedstrijd gaat om 19:30 uur van start. Het programma voor de bijzondere avond begint steeds meer vorm te krijgen.

"Vanaf het moment dat de datum voor het afscheid van Wout vaststond, is een aantal collega’s druk in de weer met de voorbereidingen", schrijft algemeen directeur Paul van der Kraan in de wekelijkse nieuwsbrief op de website van FC Twente. "Het programma krijgt steeds meer vorm. Bijna alle oud-trainers en oud-spelers die Wout heeft uitgenodigd zijn van de partij."

"Het is mooi om te horen en te zien hoe graag iedereen van de partij wil zijn en zich verheugt op een weerzien met voormalige teamgenoten, maar zeker ook met de supporters in De Grolsch Veste. Slechts een enkeling kan er door omstandigheden niet bij zijn."

"Fenerbahce is nu actueel, maar Wout speelde ook al eens tegen de ploeg. Op 17 september 2009 won FC Twente met 2-1 in Istanbul onder leiding van Steve McClaren en met onder anderen teamgenoten als Kenneth Perez, Peter Wisgerhof, Theo Janssen, Sander Boschker, Douglas, Nicky Kuiper, Bryan Ruiz en natuurlijk tweevoudig doelpuntenmaker Blaise Nkufo. Het was tevens de opmaat naar het kampioenschap. Hoe bijzonder is het dat zij allen op 8 september bij het afscheid van de partij zijn. We kijken uit naar hun komst. Op dit moment zijn er 17.500 kaarten verkocht", besluit Van der Kraan.

Klik hier om naar de kaartverkoop te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties