Oud-spelers FC Twente

Bondscoach neemt in Israël opgeleefde Roemeratoe op in voorselectie Curaçao

Bondscoach neemt in Israël opgeleefde Roemeratoe op in voorselectie Curaçao

Godfried Roemeratoe vertrok afgelopen zomer na een periode van acht jaar definitief bij FC Twente. In 2014 kwam hij over van het Zeeuwse JVOZ waar FC Twente destijds een samenwerkingsverband mee had. Hij schopte het tot het eerste, maar kreeg in de zomer van 2021 te horen dat hij niet meer voorkwam in de plannen van Ron Jans.

Hij vertrok medio 2021 op huurbasis naar Willem II, maar de Tilburgers besloten de optie in zijn contract niet te lichten. Op 1 juli 2022 liep zijn contract af bij FC Twente en tekende vervolgens transfervrij bij Hapoel Tel Aviv uit Israël. Hier start hij geregeld in de basis, maar moet het af en toe ook nog doen met een plek op de bank. Maar met een gemiddelde speeltijd van 55 minuten per wedstrijd mag de middenvelder zeker niet klagen.

In het verleden speelde Roemeratoe zes jeugdinterlands voor Oranje, maar het grote Oranje is zeer waarschijnlijk onhaalbaar. Die kans krijgt hij wellicht wel bij Curaçao, want Roemeratoe is opgenomen in de 40-koppige voorselectie. Curaçao speelt op 25 maart een belangrijke wedstrijd tegen Canada in de Nations League.

Naast Roemeratoe zijn er nog een aantal oud-spelers van FC Twente geselecteerd, namelijk: Darryl Lachman (Perth Glory), Nathangelo Markelo (Excelsior), Giovanni Troupée (Lokomotiv Plovdiv), Cuco Martina (NAC) en Michael Maria (Clubloos).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties