Oud-spelers FC Twente

Drommel wil vertrekken na dramatisch seizoen bij PSV

Drommel wil vertrekken na dramatisch seizoen bij PSV

Joël Drommel vertrok na een paar uitstekende seizoenen bij FC Twente in 2021 naar PSV. De Eindhovenaren legden een bedrag van 3,5 miljoen euro neer in Enschede. Bij PSV ging het echter lang niet zo goed als bij FC Twente. In zijn eerste seizoen had hij lange tijd een basisplaats, maar echt geliefd was hij niet. Zo ging hij in het duel tegen FC Twente in De Grolsch Veste nog een paar keer gigantisch in de fout. Nu komt hij nauwelijks meer aan spelen toe.

Behalve in de KNVB Beker, waar hij wel de eerste keeper is, komt Drommel nauwelijks aan spelen toe. Reden voor hem om het ergens anders te gaan proberen. Hij wil deze zomer per se vertrekken als hij niet meer minuten krijgt, zo schrijft Eindhovens Dagblad. Drommel kon afgelopen zomer al vertrekken naar RSC Anderlecht, maar wees het aanbod af om voor zijn kansen bij PSV te gaan. Ook in de winter was er interesse van buitenlandse clubs. Hij moest toen echter in Eindhoven blijven als tweede keeper.

Drommel werd in 2014 door FC Twente opgepikt uit de jeugd van IJsselmeervogels. Hij brak door bij FC Twente, maar het was nogal kwakkelend en hij raakte zijn basisplaats kwijt. In het jaar in de Keuken Kampioen Divisie greep hij zijn kans echt en werd hij een belangrijke factor in het kampioenschap en daarmee de promotie naar de eredivisie. Ook op het hoogste niveau deed Drommel het uitstekend, wat hem een transfer naar PSV opleverde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties