Oud-spelers FC Twente

FC Twente loopt geld mis: "Ziyech wederom niet door de medische keuring"

FC Twente loopt geld mis: "Ziyech wederom niet door de medische keuring"

Hakim Ziyech zou op het punt staan om de overstap te maken naar het Turkse Galatasaray. De 30-jarige Marokkaan heeft afgelopen seizoen niet veel minuten gemaakt bij Chelsea, en wil daarom vertrekken. Hij heeft zelfs geen rugnummer gekregen bij de Londense club.

Ziyech leek eerder al op weg naar Saoedi-Arabië, maar die transfer ging niet door vanwege een mislukte medische keuring. De transfer van Ziyech naar Galatasaray leek zo goed als rond, maar volgens Vandaag Inside presentator Wilfred Genee gaat de transfer niet door.

"Ik krijg net van een doorgaans betrouwbare bron door dat Hakim Ziyech niet door de medische keuring is gekomen bij Galatasaray", aldus Genee tijdens het programma Vandaag Inside. Ziyech heeft afgelopen seizoen gekampt met een knieblessure. Het lijkt erop dat deze knie hem nu twee keer heeft weerhouden van het maken van een transfer.

FC Twente zou geld ontvangen bij een mogelijke transfer van de oud-speler van FC Twente. De Marokkaans international kwam ruim 76 wedstrijden in actie voor de Enschedese ploeg. De marktwaarde van Ziyech wordt geschat op 16 miljoen euro. Indien hij voor dit bedrag zou vertrekken dan zou FC Twente 160 duizend euro ontvangen. Het is nog onduidelijk hoe de toekomst van Ziyech er uit gaat zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties