Oud-spelers FC Twente

FC Twente-flop Jeremejeff wordt teamgenoot van Aitor in Griekenland

FC Twente-flop Jeremejeff wordt teamgenoot van Aitor in Griekenland

Alexander Jeremejeff staat voor een transfer naar Panathinaikos. De Griekse club staat op het punt de bij FC Twente geflopte aanvaller over te nemen van het Zweedse Hacken. Als alle handtekeningen zijn gezet wordt de lange spits de nieuwe collega van Aitor Cantalapiedra. Samen spelen zal nog even duren aangezien de Spanjaard herstellende is van een knieblessure.

Jeremejeff vertrekt als de topscorer en de kampioen van Zweden. Wie had dat gedacht toen hij halverwege het seizoen 2020-2021 zijn huurovereenkomst bij FC Twente liet ontbinden vanwege te weinig speeltijd. Hij moest Danilo voor zich dulden die uitgerekend na het vertrek van de Zweed een vormdip kreeg.

Op dat moment had Hacken Jeremejeff al definitief vastgelegd en dat heeft de club geen windeieren gelegd. De ploeg stuntte een jaar later door de Zweedse titel op te eisen. De spits eiste een hoofdrol op door zowel clubtopscorer als topscorer van de Zweedse competitie te worden. Het leverde de spits een herkansing op in het buitenland. Meerdere clubs toonden interesse, maar Jeremejeff heeft zijn keuze laten vallen op Panathinaikos.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties